Abonneren

Beveiliging.nl hoort bij het vaktijdschrift BEVEILIGING. Dit brengt maandelijks interessante reportages, interviews en vakinhoudelijke verdiepingen. Een jaarabonnement is de eenvoudigste manier om maandelijks BEVEILIGING te ontvangen. Wie nu een introductie-abonnement afsluit, blijft letterlijk bij de tijd. Nieuwe abonnees ontvangen als welkomstgeschenk een chronograaf horloge ter waarde van € 129,- met naar keus een zwarte of zilveren wijzerplaat. U kunt ook kiezen voor een eenmalige korting van € 25,-.

Abonnees profiteren van diverse aanbiedingen zoals gratis entree tot een aantal vakbeurzen en flinke korting op deelname aan verschillende seminars. De prijs van een regulier jaarabonnement op BEVEILIGING (Nederland en Belgie) bedraagt € 112,50 (exclusief BTW).

U wilt BEVEILIGING eerst op proef? Dat kan. Voor slechts € 22,50 (exclusief BTW) ontvangt u BEVEILIGING gedurende drie maanden. Neem een proefabonnement en profiteer van deze aantrekkelijke aanbieding.

Vul het abonneeformulier (PDF) volledig in en stuur dit naar:

BEVEILIGING / Security Press
T.a.v. Abonneeservice
Antwoordnummer 127
1100 WC Amsterdam-Zuidoost

U ontvangt van ons een bevestiging van de bestelling en een factuur. Uw abonnement wordt geactiveerd zodra de factuur is voldaan. Horloges worden (aangetekend) verzonden zodra de betaling bij Security Press is bevestigd.

Abonnementen kunnen worden afgesloten door security-professionals onder vermelding van de bedrijfsnaam. Overig op aanvraag. Het abonnement wordt geacht gecontinueerd te zijn voor een jaar, tenzij 10 weken voor het einde van de abonnementsperiode schriftelijk wordt opgezegd. De Wet Van Dam, die consumenten beschermt tegen doorlopende abonnementen, is niet van toepassing. De reden is dat BEVEILIGING het bedrijfsleven en de overheid als doelgroep heeft en niet de consument.