Veel gestelde vragen

Wie is de uitgever van Beveiliging.nl?

Beveiliging.nl wordt geëxploiteerd door de onafhankelijke uitgeverij Security Press BV te Amsterdam, die ook het toonaangevende vaktijdschrift BEVEILIGING uitgeeft. Security Press heeft verschillende samenwerkingsverbanden met belangrijke partijen in de sector, maar de redactie opereert onafhankelijk.

Kan iedereen berichten plaatsen op de site?

Nee, alleen de redactie plaatst berichten. Het staat iedereen vrij persberichten, liefst vergezeld van een goede foto, te zenden naar redactie@beveiliging.nl. Hetzelfde e-mail-adres is te gebruiken om te reageren op berichten.

Is het toegestaan berichten over te nemen?

Nee, zonder schriftelijke toestemming van uitgeverij Security Press BV is het niet toegestaan berichten van deze site elders te publiceren.

Waar kan ik nieuws vinden over beveiligingsproducten of -diensten?

Het laatste nieuws over beveiligingsproducten en -diensten is te vinden via www.security-online.nl/productnieuws en www.security-online.nl/bedrijfsnieuws.

Heeft BEVEILIGING.nl ook een nieuwsbrief?

Ja, de nieuwsbrief van BEVEILIGING.nl verschijnt wekelijks. Klik hier voor meer informatie en inschrijven. Het laatste nieuws is ook te volgen via Twitter en via de BEVEILIGING app.