Portfolio

Security Press is al 30 jaar uitgever van vakinhoudelijke informatie op het gebied van professionele veiligheidszorg, zowel in print (vaktijdschrift BEVEILIGING, boekenreeks, catalogi) als online (websites, nieuwsbrieven, social media en apps). De uitgeverij onderscheidt zich door een journalistieke werkwijze, waarbij de onafhankelijke (vak)redactie werkt op basis van een redactiestatuut.

PRINT

• TIJDSCHRIFT
cov1312
BEVEILIGING is het toonaangevende managementblad voor veiligheidsadviseurs en security professionals met maandelijks nieuws, opinie en achtergrondartikelen. Daarnaast bevat elke editie service waaronder productnieuws, een agenda met (inter)nationale vakbeurzen en congressen en een gerubriceerd marktoverzicht. De onafhankelijke redactie besteedt maandelijks aandacht aan thema’s als cameratoezicht, toegangbeheer, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging en particuliere beveiliging/particuliere alarmcentrales. Elke maand staat daarnaast een thema centraal zoals retailbeveiliging, beveiliging in het onderwijs, beveiliging in de gezondheidszorg, transportbeveiliging of beveiliging in het openbaar vervoer. Een deskundige vakredactie staat garant voor diepgang.

ONLINE

WEBSITES

www.beveiliging.nl
De website www.beveiliging.nl publiceert al sinds 1997 dagelijks het laatste nieuws op het gebied van professionele beveiliging. Op de website is een overzicht te vinden van artikelen uit de print edities van BEVEILIGING en informatie over abonneren, adverteren en publiceren. Verder een agenda met vakbeurzen en congressen, vacatures en een overzicht van belangenorganisaties.

www.security-online.nl
Security-Online biedt een uitgebreid bedrijvenregister op het gebied van professionele beveiliging met uiteenlopende zoekmogelijkheden (bijvoorbeeld zoeken op bedrijfsnaam of per categorie). Bedrijven stellen zich uitgebreid voor via hun eigen microsite, waarop onder meer hun laatste bedrijfs- en productberichten, vacatures en aankondigingen van evenementen zijn gebundeld.

Beide websites bieden meerdere mogelijkheden voor adverteerders, zoals banners en microsites. Neem voor informatie contact op met de afdeling Verkoop: 020 – 312 20 71 of verkoop@beveiliging.nl.

NIEUWSBRIEVEN
Security professionals kunnen zich gratis abonneren op de digitale nieuwsbrieven BEVEILIGING.nl en Security-Online.nl. De eerste biedt wekelijks een overzicht van het laatste veiligheidsgerelateerde nieuws, een agenda en vacatures. Security-Online presenteert nieuws uit de beveiligingsbranche, zoals bedrijfsontwikkelingen en nieuwe diensten en producten die op de markt komen, aangevuld met een agenda en vacatures.

SOCIAL MEDIA
BEVEILIGING is te volgen via Twitter: Twitter.com/beveiliging_nws.

Het Beveiliging Management Platform op LinkedIn biedt ruimte voor inhoudelijke discussies op het gebied van security management & technology binnen een netwerk van vakgenoten. Het platform brengt vraag- en aanbod van hoogwaardige kennis over beveiligingskwesties tot elkaar. Alleen mensen die zich professioneel bezighouden met beveiliging worden toegelaten tot de groep.

Alle artikelen op de websites BEVEILIGING.nl en Security-Online en in de nieuwsbrieven zijn eenvoudig te delen via social media door buttons van Twitter, Facebook, Google Plus en LinkedIn.

• BEVEILIGING APP
De BEVEILIGING app bundelt het laatste nieuws van de websites BEVEILIGING.nl (www.beveiliging.nl) en Security-Online (www.security-online.nl), geeft een overzicht van de laatste edities van het tijdschrift, de agenda met vakbeurzen en toegang tot het bedrijvenregister van Security-Online.

DIVERS / PRODUCTIES VOOR DERDEN

BEURSCATALOGUS Amsterdam Security
Security Press is betrokken bij diverse vakbeurzen, congressen en thema- en studiedagen in binnen- en buitenland. Zo is BEVEILIGING mediapartner van Amsterdam Security in RAI Amsterdam. Security Press is uitgever van de Official Showguide en vervaardigt een congreskrant rondom de Amsterdam Security Conference.

JUBILEUMBOEKEN, JAARBOEKEN en E-ZINES
Security Press heeft ruime ervaring met het vervaardigen van jubileumboeken, jaarboeken en e-Zines voor brancheverenigingen, bedrijven en instellingen. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling Verkoop: 020 – 312 20 71 of verkoop@beveiliging.nl.