Portfolio

Security Press is al ruim 30 jaar uitgever van vakinhoudelijke informatie op het gebied van professionele veiligheidszorg, zowel in print als online (websites, nieuwsbrieven, social media en apps). De uitgeverij onderscheidt zich door een journalistieke werkwijze, waarbij de onafhankelijke redactie werkt op basis van een redactiestatuut.

PRINT

• TIJDSCHRIFT
BEVEILIGING is het toonaangevende magazine voor veiligheidsadviseurs en security professionals met maandelijks nieuws, opinie en achtergrondartikelen. Daarnaast bevat elke editie service waaronder productnieuws, een agenda met (inter)nationale vakbeurzen en congressen en een gerubriceerd marktoverzicht. De redactie besteedt maandelijks aandacht aan thema’s als videobewaking, toegangsbeheer, inbraakbeveiliging, cybersecurity, brandbeveiliging en particuliere beveiliging/particuliere alarmcentrales. Elke maand staat een thema centraal zoals retailbeveiliging, beveiliging in het onderwijs, beveiliging in de gezondheidszorg, beveiliging van lucht- en zeehavens, transportbeveiliging of beveiliging in het openbaar vervoer.

ONLINE

WEBSITES

www.beveiliging.nl
De website www.beveiliging.nl publiceert al sinds 1997 dagelijks het laatste nieuws op het gebied van professionele beveiliging. Op de website is een overzicht te vinden van artikelen uit de print edities van BEVEILIGING en informatie over abonneren, adverteren en publiceren. Verder een agenda met vakbeurzen en congressen.

www.security-online.nl
Security-Online biedt een uitgebreid bedrijvenregister op het gebied van professionele beveiliging met uiteenlopende zoekmogelijkheden (bijvoorbeeld zoeken op bedrijfsnaam of per categorie). Bedrijven stellen zich uitgebreid voor via hun eigen microsite.

Beide websites bieden meerdere mogelijkheden voor adverteerders, zoals banners en microsites. Neem voor informatie contact op met de afdeling Verkoop: 020 – 312 20 71 of verkoop@beveiliging.nl.

NIEUWSBRIEVEN
Security professionals kunnen zich gratis abonneren op de digitale nieuwsbrieven van BEVEILIGING.nl. Deze bieden een overzicht van het laatste veiligheidsgerelateerde nieuws, een agenda en vacatures.

SOCIAL MEDIA
Het Beveiliging Management Platform op LinkedIn biedt ruimte voor inhoudelijke discussies op het gebied van security management & technology binnen een netwerk van vakgenoten. Het platform brengt vraag- en aanbod van hoogwaardige kennis over beveiligingskwesties tot elkaar. Alleen mensen die zich professioneel bezighouden met beveiliging worden toegelaten tot de groep.

Alle artikelen op de websites en in de nieuwsbrieven zijn eenvoudig te delen via social media.

• BEVEILIGING APP
De BEVEILIGING app bundelt het laatste nieuws van de websites BEVEILIGING.nl (www.beveiliging.nl) en Security-Online (www.security-online.nl), geeft een overzicht van de laatste edities van het tijdschrift, de agenda met vakbeurzen en toegang tot het bedrijvenregister van Security-Online.