Adverteren

Adverteren in BEVEILIGING: de beste weg naar de juiste doelgroep

Adverteren kan op deze website, maar ook in het maandelijks verschijnende vaktijdschrift BEVEILIGING, dat ruim 15.000 security professionals bereikt.

BEVEILIGING bereikt maandelijks duizenden beleidsadviseurs, managers en inkopers op het gebied van beveiliging en veiligheidszorg. De lezers beslissen jaarlijks over investeringen met een gezamenlijke waarde van tenminste vijf miljard euro.

Doelgroepen van BEVEILIGING zijn risk-, facility- en security-managers, directieleden met risicobeheer in portefeuille, inkopers van beveiligingsbedrijven en adviseurs bij verzekeraars, brandweer en politie. Hoewel er ook gratis bladen bestaan, betalen deze personen voor óns tijdschrift jaarlijks 112,50 euro. U kunt er dus zeker van zijn dat het blad bij de juiste personen terecht komt en ook goed gelezen wordt.

BEVEILIGING stelt zich op als onafhankelijk intermediair tussen fabrikanten/importeurs en zakelijke eindgebruikers/adviseurs van beveiligingsdiensten en -producten.

Adverteren in BEVEILIGING is gericht adverteren. Uw reclameboodschap bereikt direct 5685 abonnees en tweemaal zoveel meelezers. Voor iets meer dan 0,35 euro per abonnee kunt u in ons tijdschrift een A4-formaat advertentie in full-colour plaatsen.

Vanwege de hoge kwaliteit en selecte doelgroep kiest de overgrote meerderheid van de beveiligingsleveranciers en reclamebureaus BEVEILIGING als medium voor advertenties. Join the best en laat de heer Maarten Post vrijblijvend contact met u opnemen. Hij kan u op maat adviseren over de wijze waarop u uw bedrijf en producten het beste onder de aandacht van onze lezers kunt brengen.

De mogelijkheden zijn legio. Advies op maat is de beste wijze om geïnformeerd te worden. Maar u kunt ook een vrijblijvend informatiepakket aanvragen. Dit bevat een proefexemplaar van BEVEILIGING en een tarievenkaart volgens de Nederlandse Standaard Tarief Documentatie (NSTD). Op deze kaart treft u tevens alle technische informatie aan.

Voor vrijblijvende informatie op maat staat onze afdeling verkoop u graag te woord. Telefoon: 020 – 312 20 71 / 06 – 22 39 60 76. E-mail: verkoop@beveiliging.nl

REDACTIETHEMA’S

Elke maand staat BEVEILIGING deels in het teken van een gespecialiseerd thema. De redactie besteedt dan extra aandacht aan het betreffende onderwerp, met actuele reportages en achtergrondartikelen waarin het thema uitvoerig wordt uitgediept.

Voor gespecialiseerde adverteerders is het natuurlijk extra aantrekkelijk om in een themanummer van BEVEILIGING te adverteren. Lezers met specifieke interesse in het thema-onderwerp zullen de betreffende uitgave tenslotte in de meeste gevallen als naslagwerk bewaren en regelmatig raadplegen.

Voor 2019 staan de volgende speciale onderwerpen op stapel:

•Januari-Februari: Facility management

•Maart: Zorgsector

•April: Bankensector / SecurityLIVE 2019

•Mei: Industrie

•Juni: Vakantieparken / IFSEC 2019

•Juli-Augustus: Particuliere beveiliging / PAC’s

•September: Airport Security

•Oktober: Hotels / Brandveiligheid / cyber security

•November: Penitentiaire inrichtingen

•December: Retailbeveiliging

Wijzigingen voorbehouden

MARKET REVIEW

De rubriek Market Review verschijnt maandelijks in het managementblad BEVEILIGING. Lezers vinden door een heldere rubricering snel de leveranciers van beveiligingsproducten- en diensten waarnaar zij op zoek zijn. Per bedrijf zijn NAW-gegevens inclusief telefoon/faxnummers, e-mailadres en website vermeld.

Market Review werkt als een abonnement. Voor de periode van een jaar (minimale looptijd) betaalt u slechts 52,50 euro per plaatsing per maand. Plaatsing in twee of meerdere rubrieken respectievelijk 47,50 euro en 42,50 euro per vermelding. Nieuwe rubrieken maken wij op uw verzoek.

Uw vermelding in de Market Review? Stuur een e-mail naar: market.review@beveiliging.nl.