Samenwerking Bosch Security and Safety Systems en SmartSD

SmartSD en Bosch Security and Safety Systems zijn een intensieve samenwerking aangegaan op het gebied van security producten en systemen. Dit betekent dat SmartSD vanaf nu de camerabeveiliging en toegangscontrole oplossingen van Bosch in het portfolio voert als geautoriseerd distributeur binnen de Benelux. Daarnaast zal SmartSD ook de inbraakdetectie oplossingen van Bosch distribueren in Nederland.

SmartSD is sinds 2008 één van de grootste en meest succesvolle distributeurs in de Benelux van oplossingen voor camerabeveiliging, toegangscontrole, branddetectie en inbraakdetectie systemen. SmartSD heeft vestigingen in Breda (NL) en Wilrijk (B).

Bosch concentreert zich met haar videobewakingsoplossingen sinds jaren op het optimaal beveiligen van gebouwen en terreinen. De focus van deze systemen ligt op beeldkwaliteit, intelligentie, data security en een zo laag mogelijk bandbreedte gebruik. Maar ook het installatiegemak voor de installateur staat hoog in het vaandel, waarbij zelfs de verpakking van de producten zo optimaal mogelijk wordt vormgegeven.

Dirk Vanhauter, Sales Director Benelux van Bosch Security and Safety Systems, kijkt uit naar een nauwe samenwerking: “SmartSD is een succesvolle distributeur en heeft diepgaande kennis van de markt, waarmee ze onze gestage groei in de Benelux verder kunnen ondersteunen. Daarnaast biedt SmartSD ook trainingen waarbij installateurs gedegen inzicht krijgen in de commerciële en technische mogelijkheden van Bosch.”