Acht bedrijven genomineerd voor VEB Beveiligingsbedrijf 2017

De Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB) heeft acht beveiligingsbedrijven genomineerd voor de titel ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2017′. Het gaat om vijf technische beveiligingsbedrijven en drie particuliere beveiligingsorganisaties. In beide categorieën wordt 23 maart een winnaar bekendgemaakt.

De VEB hecht er grote waarde aan dat haar leden aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Hierbij gaat het om eisen aan de bedrijfsvoering en om eisen aan het geleverde werk. Dit wordt door onafhankelijke deskundigen geïnspecteerd. Verreweg de meeste bedrijven presteren uitstekend, maar soms lopen de inspecteurs tegen fraaie uitschieters aan. Deze komen dan in aanmerking om genomineerd te worden voor de titel VEB Beveiligingsbedrijf van het Jaar.

De eisen van de VEB hebben vooral betrekking op kwaliteitsborging, vakkennis en integriteit. Zo wordt streng gelet op de wijze waarop bedrijven met gegevens van klanten omgaan. Ook aan het naleven van geldende kwaliteitsnormen wordt een grote waarde gehecht. Verder dienen medewerkers over de benodigde diploma’s te beschikken, evenals over een Verklaring van Betrouwbaarheid.

De volgende technische beveiligingsbedrijven zijn genomineerd: Buikema Techniek uit Emmeloord, Quinteq Security uit Hoogeveen, Larcoz uit Alphen aan den Rijn, Kerste Elektra & Beveiliging uit Harmelen en Cyberdiga uit Hoensbroek. De volgende particuliere beveiligingsorganisaties zijn genomineerd: JMB Groep uit Almere, RED Security uit Roermond en Jong Beveiliging uit Medemblik.

In beide categorieën wordt één van de genomineerde bedrijven het VEB Beveiligingsbedrijf van het Jaar. De winnaars worden bekendgemaakt op 23 maart.