Video impressie Amsterdam Security 2017 deel 2

Amsterdam Security 2017 wordt donderdag afgesloten in de RAI Amsterdam. Bezoekers kunnen zich op de Expo nog de hele dag laten informeren over trends en ontwikkelingen op het gebied van onder meer videobewaking, inbraakdetectie en alarmtransmissie, toegangsbeheer, terreinbeveiliging en brandbeveiliging.

Bekijk hier een video impressie van de tweede dag van de beurs.

ARAS Security toont op liefst zeven stands verspreid over de beursvloer de nieuwste producten en diensten, waaronder de cloudbased toegangscontrole oplossing Phera, winnaar van de Innovation Award. Ook te zien zijn onder meer camerasystemen van Bosch Security Systems, CamTech en Uniview en de video management software Eocortex, brandcentrales van FIRAS en de nieuwe versie van het bekende security management platform van NOX Systems voor het midden en lagere segment.

Op de ruime stand van PG Security Systems zijn onder meer de videosystemen van Hikvision, inbraakbeveiligingssystemen van Jablotron, video management software van Milestone Systems en WD Purple harde schijven van WD te zien.

UTC Global Security Products presenteerde oplossingen voor onder meer cameratoezicht, toegangscontrole, brandbeveiliging en inbraakbeveiliging. Nieuw is onder andere de uitbreiding van de Advisor Advanced inbraakcentrales met UltraSync-connectiviteit. Deze garandeert een veilige en versleutelde verbinding voor realtime datacommunicatie.

Bij SALTO Systems kunnen bezoekers onder meer de JustIN Mobile-technologie zien waarmee deuren zijn te openen met een smartphone. De sleutel wordt veilig verzonden via de app, met live aanpassingen van toegangsrechten wanneer dit nodig is. De app maakt gebruik van Bluetooth Low Energy (BLE) voor communicatie met de hardware. De XS4 lange afstandslezer van SALTO Systems identificeert gebruikers en voertuigen automatisch op een afstand van meerdere meters, zonder dat er een identificatiemiddel voor de lezer gehouden moet worden.

Bij Traka Assa Abloy staat Intelligent Key & Asset Management centraal. Op de stand zijn onder andere sleutelbeheersystemen en intelligente lockers te zien.